• Besteld voor 16:00 uur, vandaag nog naar de post.
  • Verzendkosten vanaf €6,95
Home » Contact » Aanvullende informatie » Levertijd & Verzending

Levertijd & Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Houdt er rekening mee dat er i.v.m. COVID-19 een iets langere levertijd kan ontstaan. 

Ophalen

Na het plaatsen van uw bestelling met optie afhalen zal ik contact met u opnemen voor een afhaalafspraak. Vaak kan dit nog dezelfde dag. I.v.m. COVID-19 wil ik u vragen om wel vooraf via ideal of een overboeking te betalen.